Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbaliștii au pierdut la Baia Mare
Veronica Hodas  - Duminica, 21 Octombrie 2012

HC Baia Mare – CSM Satu Mare 34-28 (17-13)

 

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au pierdut sâmbătă, meciul etapei a VI-a al Diviziei A la handbal masculin, disputat în deplasare la Baia Mare în compania formației HC Minaur.

 

Elevii tehnicianului Nicolae Istrate au făcut un meci frumos cu toate că au pierdut. HC Minaur este o echipă foarte bună, întărită cu jucători care au evoluat pentru echipa României, Alexandru Stamate, Mihai Bondar și Alin Bonde. Cei trei au marcat în total 23 de puncte din 34.

 

Acest aspect nu i-a speriat însă pe jucătorii noștri, din contră, i-a ambiționat și au făcut cel mai bun meci de la începerea campionatului și până în prezent. De aceași părere au fost atât spectatorii prezenți în sală, cât și jucătorii și antrenorul echipei gazdă.

 

„Cred că am făcut cel mai bun meci de până acum. Jucătorii s-au descurcat foarte bine, Cioroiu a apărat bine în acest meci. La sfârșitul partidei m-au felicitat toți pentru echipa pe care o am acum”, a declarat antrenorul CSM-ului, Nicolae Istrate.

 

Campionatul se va întrerupe timp de trei săptămâni, următoarea partidă fiind programată pe 10 noiembrie, când sătmărenii vor primi vizita formației CSM Oradea. Până atunci, handbaliștii se vor antrena și vor avea programate câteva meciuri amicale.

 

Pentru CSM Satu Mare au evoluat: Cioroiu - Olah (8 2x7m) , Jurj (5) , Mureşan (5) , Albu (4) , Chira (3) , Mateş (1) , Santeiu (1) , Ciaca (1) , Pop, Santeiu și Pogyină.

 

La HC Minaur cele mai multe goluri au fost înscrise de Bondar 10 , Mihai Bogdan 7 și Stamate 6 .

 

 

 

 

1132 vizite
Distribuie pe