Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbaliștii au fost învinși de bihoreni
Veronica Hodas  - Sambata, 10 Noiembrie 2012

CSM Satu Mare – CSM Oradea 21-32 (8-17)

 




Handbaliștii formației CSM Satu Mare au fost învinși la 11 puncte de oaspeții de la CSM Oradea, în etapa a VI-a a Diviziei A la handbal masculin.

 




Elevii tehnicianului Nicolae Istrate au înscris doar două goluri în primele 16 minute ale jocului și asta după ce au avut mai multe ratări, printre care și o aruncare de la 7 metri. O primă repriză nu tocmai bună pentru sătmăreni care până la pauză au înscris doar opt goluri, scor 8-17.





În repriza secundă, gruparea sătmăreană a reușit să-și mai revină, au jucat mai mult pe contraatac și au mai redus din handicap. Valoarea și experiența oaspeților și-a spus cuvântul, tabela arătând la final scorul de 21-32.

 




Această înfrângere nu este o tragedie pentru CSM Satu Mare deoarece nu au ca obiectiv promovarea, în schimb echipa adversă își dorește atingerea acestui obiectiv.

 




Următoarea partidă a sătmărenilor va avea loc abia peste două săptămâni când vor întâlni pe teren propriu pe Extrem Baia Mare.

 

Pentru CSM Satu Mare au evoluat: Cioroiu (4 int), Pogyin[ (6 int), Chira (7p – 2x 7m), Jurj (7p – 2x 7m), Ciaca (2), Mateș (2), Santeiu (1), Albu (1), Mureșan, Pop, Tătar, Oșvat.

1727 vizite
Distribuie pe