Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primarul Dorel Coica a premiat karatişti, boxeri şi majorete
Florin Răchitan  - Marti, 18 Decembrie 2012

Continuând tradiţia recompensării sportivilor care au obţinut rezultate notabile în cursul anului, primarul Dorel Coica i-a premiat marţi pe karatiştii şi boxerii care s-au impus în competiţiile naţionale şi internaţionale, dar şi grupul de majorete de la Şcoala nr. 10, pregătite de profesoara Elvira Csik.


În semn de mulţumire pentru atenţia de care s-au bucurat din partea conducerii Primăriei, majoretele au prezentat un mic spectacol în holul clădirii, pentru a-şi dovedi măiestria.

 

Edilul-şef, ajutat de consilierul local Dumitru Fanea şi city-managerul Dan Băbuţ, a înmânat diplomele şi plicurile cu sume destul de consistente unei duzini de majorete, precum şi karatiştilor Răzvan Ţinca, Vlad Voica, Daniel Paşca şi Marian Rişnoveanu, antrenorului lor, Florin Curileac, dar şi boxerului Ionuţ Fuşlea, antrenat de Liviu Gheţe.

 

Cu această ocazie, primarul Dorel Coica i-a asigurat pe sportivi că vor avea de acum înainte întregul sprijin al conducerii municipiului pentru obţinerea performanţelor pe care şi le-au propus şi a adus din nou în actualitate necesitatea construirii unei săli polivalente, care rămâne un obiectiv important pentru el.

1643 vizite
Distribuie pe