Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cupa Sătmarului la floretă, în acest week-end la Satu Mare
Veronica Hodas  - Vineri, 25 Ianuarie 2013

Mâine se dă startul evenimentului de mare amploare care va avea loc în acest week-end la Satu Mare. Clubul Sportiv Satu Mare și Federația Română de Scrimă organizează sâmbătă și duminică ediția a IV-a a Concursului Internațional de Scrimă, floretă fete cadeți, Cupa Satu Mare 2013. Pe planșă vor concura 98 de sportive.

 

Sâmbătă și Duminică sala de scrimă „Alexandru Csipler” și cele două săli de sport ale Colegiului Național „Ioan Slavici” vor fi gazdele Competiției Internaționale de floretă.
 
În această după amiază s-au montat planşele şi tabelele de scor în cele două săli de sport ale Colegiului Naţional.


Anul acesta vor participa un număr record de floretiste din 15 state
: Austria, Belarus, Croația, Cehia, Ungaria, Istrael, Italia, Moldova, România, Rusia, Serbia, Slovacia și Statele Unite.

 

Sâmbătă de la ora 17.00 este programată finala la individual fete după care va urma gala de premiere, iar duminică de la ora 14.oo este programată la Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” finala pe echipe feminin  care va fi urmată de Gala de premiere şi duelul băieţilor la individual.

 

CS Satu Mare va intra în concurs cu şase fete, la feminin Anett Varga, Reka Erdei, Alexandra Lazin, Adriana Haidu, Rebeca Aldea şi Andreea Potor. La masculin vor intra pe planşe cinci băieţi, Sebastian Flucuş, Iulian Aldea, Benjamin Bodo, Edwin Pop şi Alpar Bartok.

1271 vizite
Distribuie pe