Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbaliștii sătmăreni au început returul cu o victorie
Veronica Hodas  - Duminica, 24 Februarie 2013

CSM Satu Mare – Unirea Sânnicolau 45-36 (22-19)



Handbaliștii de la CSM Satu Mare au obținut sâmbătă prima victorie din returul Diviziei A la handbal masculin. Elevii tehnicianului Nicolae Istrate au învins formația Sânnicolau Mare cu scorul de 45-36.

 

CSM Satu Mare a primit sâmbătă vizita formației Unirea Sânnicolau Mare pentru a disputa primul meci din retur. Handbaliștii grupării antrenate de Istrate au condus pe tot parcursul partidei, dar cu toate acestea au făcut destul de multe greșeli atât în atac, cât și în apărare.

 


Înainte cu câteva minute de finalul primei reprize, CSM Satu Mare a jucat doar cu trei oameni în teren, cei doi arbitrii bihoreni, Hora și Judea au considerat că trebuie să-i elimine pe trei dintre jucătorii formației noastre. Cu toate acestea, sătmărenii au intrat la vestiare cu un avantaj de trei puncte, scor 22-19.


În partea a doua a jocului, sătmărenii au ieșit mai motivați de la vestiare. Din primele minute, CSM a reușit să se desprindă, iar la final au obținut victoria la zece puncte diferență, scor 46-36.

 

Vlad Rogoz a suferit în acest meci o ușoară accidentare la piciorul drept, în schimb Cosmin Chira a fost și astăzi într-o formă de invidiat. O surpriză a fost tânărul jucătorul Mureșan care a avut o evoluție foarte bună.


Pentru CSM Satu Mare au evoluat Cioroiu 9 int. , Pogyină 9 int , Chira 10p – 5x7m , Mateș 7 , Mureșan 6 , Morar 6 , Albu 6 , Cuceu 4 , Oșvat 2 , Leordean 2 , Rogoz 1 și Varga 1x7m .

 

Următoarea partidă pe care CSM Satu Mare o va disputa va avea loc miercuri 27 februarie, de la ora 17.00 pe teren propriu în compania formației Național Sighișoara.

1749 vizite
Distribuie pe