Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mihaela Faur este campioană națională la judo
Veronica Hodas   - Duminica, 24 Februarie 2013

Mihaela Faur de la CS Unio a reuşit şi în acest an să debuteze cu un rezultat deosebit, a câştigat titlul de campioană naţională la judo, categoria de vârstă U-18, în finalele desfăşurate la Deva.

 

Cu toate că încă s-a mai resimțit după o accidentare suferită la antrenament, sportiva antrenată de Terely Mihaly a concurat la categoria – 70 de kg și a reușit să obțină pentru a patra oară consecutiv titlul de campioană națională.

Mihaela, convocată și la lotul național și-a învins prin ippon pe toate adversarele din Craiova, Roman și Dinamo București.

 

Un mare merit în obţinerea acestui rezultat îi revine şi lui Romică Boţoiu, care a reuşit să o recupereze pe Mihaela Faur după accidentare, fiind de asemenea preocupat şi de ceilalţi sportivi de la CS UNIO.

 

La -63 kg, Kovacs Dora a câştigat trei meciuri, iar apoi pentru intrarea în finală a pierdut un meci și astfel a obținut doar medalia de bronz.

 

După două victorii și o înfrângere, Florin Faur a terminat pe locul V la -90 kg. Al patrulea sportiv calificat de la CS UNIO, Troba Albert a învins în primul meci la -60 kg, însă a pierdut următoarele două întâlniri şi a terminat întrecerea pe locul IX.
2540 vizite
Distribuie pe