Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Claudia Pop - MVP-ul Europenelor de la Ohrid
Cristian Tudor  - Joi, 16 Iulie 2009

Dupa ce reusise atingerea obiectivului - promovarea in Divizia A - cu o zi mai devreme, nationala feminina de tineret U20 avea de razbunat,  miercuri seara, in finala, blazonul unei echipe ranite in 2005, atunci cand s-a clasat pe ultima pozitie la Campionatele Europene si a retrogradat in Divizia B.

           

Adversara din finala, Olanda, s-a dovedit a fi, insa, o cu totul alta echipa decat cea pe care fetele noastre o invingeau in grupe, cu 75-66.

Olandezele au câștigat meciul, scor 59-53, dar rezultatul contează prea puțin, căci obiectivul era oricum atins.

           

Pe lângă promovarea în elită, delegația noastră mai are un motiv de bucurie: sătmăreanca de la CSM, Claudia Pop, a fost desemnată MVP-ul turneului și totodată a primit premiul pentru cea mai bună marcatoare!

Pe lângă ea, și noua achiziție a CSM-ului, Eli Pavel, a avut evoluții remarcabile, iar o altă sătmăreancă, Eniko Tarța de la ICIM Arad, s-a evidențiat meci de meci.

           

”Romania revine acasa cu fruntea sus si cu obiectivul indeplinit. O generatie minunata de jucatoare, care ne da sperante ca echipa nationala de senioare are viitorul asigurat” - notează site-ul oficial al Federaţiei Române de Baschet, iar noi nu putem decât să ne mândrim cu sătmărencele noastre de la Naționala Under20.

Tags: claudia pop  mvp  ohrid  
4047 vizite
Distribuie pe