Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concurs incendiar de drifting in Máriapócs, Ungaria
Butka Gergo  - Vineri, 25 Mai 2012

Pentru acest weekend, pista de curse „Rabócsiring” din Ungaria ne aşteaptă cu un concurs incendiar: in 27 mai, duminica, pista va găzdui un eveniment de drifting, in care derapajele controlate, acrobaţia auto şi duelurile incitante „de-a latul” vor oferi publicului momente deosebite!

 

Mai mult decât atât, concursul de drift va fi organizat pe o pistă reconstruită, piloţii se vor confrunta în premieră cu noile combinaţii de curbe, pe care vor trebui să le parcurgă cu viteză maximă şi cu „unghi de acces” cât mai mare, cum s-ar spune în limbaj argou: „cu clanţa în faţă”.
 

 

Ce maşini vom putea vedea în weekend? Tracţiune spate, motoare de V6 şi V8 cu turaţii de peste 7.000, cu diferenţiale blocate, piloţi care sfidează limitele aderenţei şi ale fizicii cu derapajele controlate. Se vor alinia la start atât piloţii din elita sportului din Ungaria, cât şi cei licenţiaţi, dar începători, pe o porţiune mai puţin periculoasă.

 

Ce ne mai aşteaptă în afară de drift? Expozanţi din domeniul auto, drift taxi, programe de animaţie şi hostesse frumoase vor fi şi de această dată prezente în arena cea mai fierbinte de autosport din acest weekend.

 

Ce nu va fi pe pista de drift? Campanie electorală.

 

Cum putem ajunge la Rabocsiring? La o distanţă de doar 70 de kilometri de Satu Mare, în localitatea Nyirbator se va alege ieşirea spre Nyiregyhaza, iar după câteva minute vom ajunge la intersecţia marcată cu semnul pistei Rabocsiring.

5374 vizite
Distribuie pe