Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Două sătmărence la „The Look of the Year”
Florin Răchitan  - Luni, 7 Septembrie 2009

Finala internaţională a concursului de frumuseţe „The Look of the Year” are loc în acest an, în perioada 7 – 12 septembrie, la Taormina, în Sicilia, iar România este reprezentată de două sătmărence frumoase foc.

 

Bianca Finta este o oşancă de 17 ani din Negreşti-Oaş, elevă la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” din Satu Mare şi are deja în palmares participări la Bucharest Fashion Week şi la concursurile Miss Intercontinental şi Miss Globe.

 

Cosmina Lucas este originară din Bacău, dar este sătmăreancă „adoptată”, fiind sub contract cu agenţia sătmăreană Interstyle Models. Ea a obţinut deja rezultate frumoase la concursurile Miss Academy şi Queen of Europe.

 

Cele două sătmărence sunt însoţite la Taormina de o altă româncă, Mihaela State de la Agenţia UniK Models din Piteşti.

 

Din juriul prestigiosului concurs de frumuseţe fac parte reprezentanţi ai celor mai mari case de modă şi agenţii de modeling din Europa, ceea ce înseamnă că participantele au şanse reale să „prindă” contracte fabuloase care să le asigure cariera internaţională. De-altfel, la una dintre ediţiile acestui concurs s-a lansat şi topmodelul Cindy Crawford.

Tags: bianca finta  look of the year  
7112 vizite
Distribuie pe