Locale Altele
Duminica, 27 Octombrie 2024
Dum, 27 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Patricia Man este Miss „Le Chat Noir”
SM Online  - Duminica, 23 Octombrie 2011

Podiumul câştigătoarelor primei ediţii a concursului de frumuseţe Miss „Le Chat Noir”, desfăşurat sâmbătă seara la Casa de Cultură a Sindicatelor, a fost ocupat în exclusivitate de fete de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, acestea câştigând cam tot ce se putea în competiţia cu colegele lor de la Liceul Teoretic German „Johann Ettinger”.
 

 

A fost pentru prima dată când două licee de elită din Satu Mare au decis să organizeze împreună un concurs de Miss Boboc şi, având în vedere succesul acestei prime ediţii, se pare că tocmai s-a instituit o tradiţie în acest sens.


 

În cadrul unui show antrenant asigurat de Geo da Silva, care a făcut şi pe prezentatorul, apoi a mixat şi la afterparty, cele 13 concurente s-au întrecut în probele clasice ale defilărilor în ţinute de zi şi de seară, dar şi în probe „trăsnite” în care trebuiau să-şi pună în valoare isteţimea, spontaneitatea ori talentele artistice.
 














 

Publicul ce a umplut până la refuz sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor a avut parte de trei ore de distracţie la maxim, reprezentanţii fiecărui liceu susţinându-şi favoritele şi dansând împreună cu ele după ce şi-au intrat în ritm.






 

Spectacolul s-a încheiat cu un super recital Grasu XXL, după care au fost anunţate câştigătoarele în baza punctajului acordat de juriu. Coroniţa a ajuns pe capul Patriciei Man de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, iar „prinţesele” reginei frumuseţii au fost declarate colegele ei de liceu – Oana Variu şi Ligia Văsuţ.
 




 

Titlul de Miss Popularitate, acordat în baza voturilor de pe pagina specială de Facebook a concursului, i-a revenit Dianei Moldoveanu, tot de la Eminescu.

5642 vizite
Distribuie pe