Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
DJ-ul sătmărean Marius Onuc prezintă „Romanian Top 20” la Radio InfoPro, cu Iulia Vântur
SM Online  - Vineri, 8 Mai 2009

La putin timp dupa finalul sezonului “Dansez pentru tine”, frumoasa Iulia Vantur a acceptat provocarea de a deveni DJ Radio InfoPro… pentru o zi!

 

Iulia Vantur va intra sambata, de la ora 18.00, pe frecventele Radio InfoPro pentru a prezenta si comenta impreuna cu DJ Marius Onuc clasamentul “Romanian Top 20”.

 

“Radioul e o pasiune mai veche de a mea, asa ca ma bucur foarte mult ca am fost invitata la Radio InfoPro. Cu toate ca mi se pare o joaca frumoasa, am totusi emotii, dar ma bazez pe partenerul meu de radio, DJ Marius Onuc, si pe experienta de la MTV unde am mai prezentat un top muzical. Sper ca ascultatorii Radio InfoPro sa fie alaturi de mine si sa ma sustina pe parcursul emisiei”, a declarat Iulia Vantur.

 

“Este o placere pentru mine sa prezint alaturi de Iulia Vantur pentru ca e descurcareata si mai ales pentru ca are o voce foarte sexy”, spune DJ-ul Marius Onuc.

Tags: marius onuc  iulia vantur  infopro  
2410 vizite
Distribuie pe