Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Miss Playboy România, Roxana Ungureanu
Radio 21  - Joi, 11 Iunie 2009

Într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului www.radio21.ro, Vali Barbulescu a destăinuit cum te simţi când pozezi o Miss Playboy dezbrăcată, în persoana Roxanei Ungureanu, cât de bine ajungi să cunoşti femeile frumoase atunci când le fotografiezi şi cât de greu este să menţii o relatie strict profesională cu modelul fotografiat.

Rep
: Se simte faptul ca modelul Roxana Ungureanu este playmate? Vorbim de dezinvoltura cu care se dezbraca in fata aparatului foto...

VB: Felul in care se prezinta Roxana in fata camerei cred ca tine mai mult de increderea in sine si de faptul ca intr-adevar ii place sa pozeze. Este constienta de faptul ca arata foarte bine si nu se sfieste sa isi cucereasa privitorii cu asta. Este o placere sa lucrezi cu un astfel de model.

Rep: Cat de greu este sa pastrezi relatia fotograf - model strict profesional?

VB: Nu este deloc greu. Stiu ca toata lumea isi inchipuie ca daca esti fotograf si iti trec zilnic prin studio atatea femei frumoase inseamna si "alte chestii". Dar, nu este asa! Pastrez o relatie strict profesionala cu modelele si asa mi se pare firesc si corect deontologic.


Rep: Un fotograf specializat in portret si cu multe femei ca si model la activ stie mai bine ce-si doreste o femeie?

VB: Mi-am dorit foarte mult acum cateva luni sa stiu "ce isi doresc femeile". Dar, pentru ca legat de acest subiect totul este atat de complicat si neasteptat, am renuntat la idee. Stiu ce imi doresc eu de la o femeie si asta este cel mai important.


Rep: Ce vedeta ai vazut dezbracata dar pozele nu au fost publicate niciodata?

VB: Se intampla sa fotografiez vedete pentru anumite editoriale si pentru ca acestea capata incredere in mine sa imi ceara sa realizam si o sedinta foto nude, pentru uz personal. Cel mai dragut mi se pare cand o mamica isi doreste sa o fotografiez nud fiind insarcinata. Sau cand vedeta respectiva ma intreaba daca as putea realiza un shooting de cuplu cu iubitul sau iubita in ipostaze mai "intime". Asadar exista astfel de cazuri dar evident voi respecta confidentialitatea.


Rep: Spune-ne o vedeta pentru care ai plati sa o fotografiezi.

VB: Exista situatia in care fotografiezi pe cineva doar pentru palmaresul de fotograf sau cand pur si simplu iti face placere si te inspira persoana respectiva. Pana acum nu am platit niciun model sa imi pozeze, cu atat mai mult vreo vedeta. Mi-ar placea insa sa le fotografiez pe Jessica Alba, Penelope Cruz, Catrinel Menghia, Adriana Lima si cred cea mai mare provocare ar fi sa o am in studio pe Iulia Timosenko, primul ministru al Ucrainei, o femeie pe care o consider foarte frumoasa si in masura puternica.


Rep: Ce vedete va mai dezbraca Vali Barbulescu in viitorul apropiat?

VB: Nu este frumos sa vorbim despre "dezbracat" inainte sa se intample atunci cand vine vorba despre vedete. Iti pot spune insa ca am programate doua sedinte foto (fara dezbracat) saptamana asta cu doua dintre cele mai frumoase fete din romania : Lili Sandu si Celia.

Tags: roxana ungureanu  miss playboy  romania  
7155 vizite
Distribuie pe