Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
"The Social Network", marele câştigător al Globurilor de Aur 2011
Realitatea  - Luni, 17 Ianuarie 2011

Sezonul premiilor la Hollywood a început dumincă  noapte cu decernarea Globurilor de Aur. The Social Network, "filmul despre Facebook", a luat trei Globuri de Aur, iar Robert De Niro a fost recompensat pentru întreaga carieră. Radu Mihăileanu a rămas cu nominalizarea la Cel mai bun film într-o limbă străină.

Emoţii pe covorul roşu, toalete luxoase şi premii oarecum aşteptate la ediţia 2011 a Globurilor de Aur. Din păcate, pelicula "Concertul" a lui Radu Mihăileanu, a fost surclasată de producţia daneză "In a better world".

Echipa filmului care prezintă etapele creării celei mai importante platforme de socializare, avându-l ca personaj central pe fondatorul acesteia, Mark Zuckerberg, a mai primit un Glob de Aur pentru scenariu (Aaron Sorkin) şi unul pentru coloană sonoră.

Sora lui Mark Zuckerberg, Randi Zuckerberg, directorul de marketing al companiei, a postat, în timp real, fotografii şi impresii de la gală, pe pagina oficială de Facebook a Premiilor Globul de Aur.

Premiul pentru cel mai bun actor i-a revenit lui Colin Firth, pentru "The King"s Speech", în timp ce distincţia pentru cea mai bună actriţă i-a fost acordată lui Natalie Portman, pentru "The Black Swan".

Robert de Niro, care a primit premiul Cecil B. DeMille pentru întreaga carieră a dat dovadă de umor. El s-a declarat încântat că Asociaţia presei străine de la Hollywood a decis să îi dea acest premiu înainte să vadă cel mai nou film al său (catalogat drept un real eşec), "O familie de coşmar/Little Fockers".

Printre invitaţii la gală s-au numărat Angelina Jolie şi Brad Pitt, iar printre prezentatorii premiilor, Jobert Downey Jr., Alicia Keys, dar şi Michael Douglas, care a prezentat premiul pentru cel mai bun film.




3840 vizite
Distribuie pe