Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Reducerea riscului de recidivă
Penitenciarul Satu Mare  - Vineri, 15 Martie 2013

Serviciul Asistenţă Psihosocială din Penitenciarul Satu Mare a organizat, vineri, de la ora 10.00, sesiunea ``Piaţa`` din cadrul programului `Reducerea riscului de recidivă`, coordonat de Marcela Pop, asistent social, în colaborare cu Serviciul de probaţiune.

 

În vederea evaluării nevoilor sociale și educaţionale ale persoanelor private de libertate care urmează să fie eliberate din penitenciar, au fost invitaţi reprezentanţi ai AJOFM Satu Mare, DGASPC Satu Mare, SPAS Satu Mare, SPCLEP Satu Mare, Serviciul permise auto, reprezentant bancă, pentru probleme legate de executări silite ale persoanelor private de libertate, Serviciul Taxe și Impozite Locale.

 

La întâlnire au participat și cele nouă persoane private de libertate selecţionate în cadrul programului, care urmează să fie eliberate condiţionat în perioada imediat următoare.

 

Reprezentanţii instituţiilor invitate au analizat, împreună cu coordonatorii programului oportunităţile de sprijin după liberarea condiţionată, oportunităţi de angajare, consiliere pe piaţa muncii, eliberarea actelor de identitate, oportunităţile de ajutor social, soluţii pentru depăşirea unor probleme de natura financiara e.t.c.

1697 vizite
Distribuie pe