Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sărbători pentru cei fără sărbători
Organizaţia Femeilor Liberale  - Miercuri, 8 Mai 2013

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Organizația Femeilor Liberale Satu Mare a dorit să-i bucure  pe cei cu care soarta a fost mai puțin darnică. Doamnele și domnișoarele din organizație și-au īndreptat atenția către copiii, tinerii și bătrānii aflați īn dificultate.
 

 

Situația grea īn care se găsesc mulţi dintre copii şi vārstnici, precum  şi  poveştile lor impresionante de viaţă au avut puterea de a īntări īn inimile tuturor celor care s-au implicat īn această campanie sentimentul de dragoste şi responsabilitate faţă de aproapele nostru.

 

Cu convingerea faptului că īnvierea lui Hristos este sărbătoare pentru toată lumea, indiferent de starea financiară, femeile liberale au pus mānă de la mānă pentru a aduce un pic de bucurie īn sufletele celor greu īncercaţi de soartă.

 

Acţiuniile au debutat vineri, 3 mai 2013, cānd doamnele au dus pachete cu haine, jucării, dulciuri şi produse tradiţionale de Paști copiilor de la Casa Daniel din Borleşti.

 

Sāmbătă, 4 mai 2013, OFL Satu Mare a dus cozonac şi apă minerală celor 160 de beneficiari ai Azilului de bătrāni şi celor 60 de beneficiari ai Adăpostului de Noapte. Şirul acţiunilor s-a īncheiat marţi, īn a treia zi de Paști, cānd doamnele liberale au oferit o masă cu bucate tradiţionale beneficiarilor Asociaţiei Stea.

1120 vizite
Distribuie pe