Locale Altele
Duminica, 27 Octombrie 2024
Dum, 27 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Copiii și tinerii străzii în tabăra la Livada Mică
Diana Bretan   - Vineri, 5 Iulie 2013

În perioada 2 – 6 iulie a avut loc o tabără de solidaritate socială, desfășurată la centrul multifuncțional proaspăt inaugurat din Livada Mică.

 


Tabăra a fost organizată de către comunitatea din Livada Mică condusă de părintele Olimpiu Blideran în colaborare cu un grup de elevi și profesori francezi din Cadrul Școlii Maison Familiale Rurale MER .

 


Obiectivul grupului de francezi a fost de a implementa un proiect de solidaritate socială prin care tinerii să își dezvolte un sentiment de atenție și sprijin pentru cei din jur.

 

Privitor la comunitatea din Livada Mică, acest eveniment se încadrează în planul de acțiune al comunității prin care se urmărește de asemenea dezvoltatea unei atitudini de sprijinire a celor aflați în dificultate.

 


Printre parteneri se numără și Asociația Stea, 12 copii și tineri beneficiari ai acesteia, care în decursul ultimului an s-au implicat activ în procesul educativ, precum și aceia care au reușit să-și găsească și să-și mențină un loc de muncă au fost recompensați cu participarea la această tabără.

 


Cu toții vor păstra în inimi aceste amintiri frumoase, iar francezii, impresionați de căldura cu care au fost primiți, au promis că vor face tot posibilul pentru a repeta experiența.

1347 vizite
Distribuie pe