Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vârstnicii în vizită la elevi
Caritas Satu Mare  - Marti, 17 Iunie 2014

Beneficiarii Căminului de zi pentru vârstnici Sf. Iacob a Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare au petrecut marţi o oră plină de surprize şi bucurii alături de elevii clasei a IV-a B a Şcolii Generale „Ion Creangă” din Satu Mare.

Acest program a fost creat ca şi o continuare a acţiunii organizate de cele două instituţii, în parteneriat, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, când vârstnicii căminului de zi au fost vizitaţi de elevi.

De data aceasta gazdele au fost copiii, care s-au pregătit cu compuneri speciale scrise pentru această ocazie. Compunerile, conţinând amintirile şi impresiile legate de Ziua Copilului, au fost citite bătrânilor, iar la final copiii au promis că de acum încolo vor avea grijă de persoanele în vârstă.

Kincses Angéla, coordonatorul căminului Sf. Iacob, a precizat că scopul acţiunii, pe lângă întărirea colaborării, a fost acela de a învăţa generaţia tânără să respecte vârstnicii şi să aibă grijă de ei. La final, elevii au dăruit vârstnicilor câte-o icoană pictată special pentru ei. 

1086 vizite
Distribuie pe