Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PDL Satu Mare lansează proiectul „Bunicii navighează”
PDL Satu Mare  - Vineri, 27 Iunie 2014

Păstrați legătura cu cei dragi aflați la distanță în cel mai eficient mod! Cu ajutorul calculatorului și internetului nu veți mai fi singuri.

Distanțele față de cei dragi devenite tot mai mari vor fi spulberate. Nu este complicat. Vă ajutăm noi. Un grup de membri din PDL Satu Mare și-a propus să apropie persoanele de vârsta a treia de cei dragi și de întreaga lume.

PDL Satu Mare vine în sprijinul persoanelor de vârsta a treia, a pensionarilor, prin organizarea unui curs de inițiere în tainele calculatorului, respectiv, în realizarea și folosirea unui cont de facebook. La sfârșitul acestui curs, odată cu obținerea diplomei onorifice de „nou utilizator facebook” fiecare cursant „va naviga” și va deține un cont pe cea mai  mare rețea de socializare.

Proiectul debutează în municipiul Satu Mare, iar în funcție de interesul manifestat și de numărul de înscriși, cursul se va ține și în alte localități din județ.

Durata cursului este de o lună, S-au demarat înscrierile pentru prima grupă de 30 de cursanți. Primul venit, primul servit.

Informații suplimentare găsiți la sediul PDL Satu Mare situat în Piața Libertății nr. 17 parter sau la numărul de telefon 0361.401.900

 

 

 

1008 vizite
Distribuie pe