Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Reintegrare socială a foștilor deținuți
Penitenciarul Satu Mare  - Vineri, 10 Octombrie 2014

În Sala Mare a Universităţii Vasile Goldiş – filiala Satu Mare  va avea loc, luni, de la ora 10.00, seminarul cu tema “Reintegrarea socială a foştilor deţinuţi, calea  către o comunitate mai sigură”.          

Activitatea organizată de  Penitenciarul Satu Mare în colaborare cu Structura Teritorială a CNASR , face parte din Campania naţională de sensibilizare a opiniei publice privind problematica reintegrării sociale a deţinuţilor şi are drept scop conştientizarea, de către opinia publică, a importanţei reintegrării sociale a foştilor deţinuţi, ca premisă esenţială în creşterea gradului de siguranţă comunitară.

Obiectivul general  al activităţii este creşterea oportunităţilor, din comunitate, pentru reintegrarea socială a persoanelor care au executat o pedeapsă/măsură privativă de libertate.

La activitate sunt invitați să participe manageri ai autorităţilor publice locale şi centrale, manageri ai firmelor locale şi centrale, experţi mass-media, operatori mass-media, persoane care au executat o pedeapsă/măsură privativă de libertate, personal al autorităţilor publice centrale şi locale.

Cu această ocazie vor fi prezentate poveşti de success ale societăţilor care au colaborat cu unităţile penitenciare  - experienţa muncii cu persoanele condamnate.

1360 vizite
Distribuie pe