Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Moș Crăciun i-a vizitat pe bolnavii internați la Spitalul din Tășnad
Spitalul Județean de Urgență Satu Mare  - Joi, 18 Decembrie 2014

Pacienții internați în cadrul Spitalului din Tășnad (secției exterioară a SJU Satu Mare) au avut parte în cursul zilei de joi, de o plăcută surpriză.

Toți cei internați în această unitate sanitară, copiii, adulți, au primti vizita unui Moș Crăciun autentic, cu barbă albă naturală, cu o burtă respectabilă, cu cizme, dar mai ales cu un sac plin de cadouri.

Moș Crăciun a alături de Crăciunița, întruchipată în Erica Venemozer, managerul SJU Satu Mare, a împărțit o sumedenie de cadouri.

Primii care au beneficiat de vizita lui Moș Crăciun au fost copiii internați în cadrul secției Pediatrie, dar nu au fost uitate nici mămicile.

Bucuria a fost imensă, mamele și copiii au primit cu încântare cadourile oferite cu dărnicie de Consiliul Județean Satu Mare prin intermediul lui Moș Crăciun și al Crăciuniței.

Au urmat apoi adulții din secția Interne care, de asemenea, au primit cadouri. Fericire, dar și lacrimi de bucurie, asta s-a văzut pe chipurile celor care au fost vizitați de Moș Crăciun. Pe lângă cadouri, cu toții au avut parte de vorbe de mângâiere și de câte o îmbrățișare caldă din partea mangerului SJU Satu Mare.
980 vizite
Distribuie pe