Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Părinților de Îngeri va fi marcată la Satu Mare
Organizația E.M.M.A  - Miercuri, 3 Iunie 2015

Și în acest an, copilașii plecați prea devreme dintre noi, vor avea parte de o zi numai a lor, marcată de Organizația EMMA prin Ziua Părinților de Îngeri, fiind singurul eveniment din România și cel mai mare din lume, de acest gen, dedicat memoriei copiilor plecați dintre noi.

Aflat la a opta ediție, evenimentul se va desfășura simultan în cel puțin 19 orașe din România, Anglia, Franța și Germania, duminică, 7 iunie, începând cu ora 17.30.

Părinții, apropiații acestora și susținătorii EMMA care vor lua parte la eveniment vor aprinde lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi și vor înălța simultan, baloane colorate ca ritual simbolit de despărțire.

Ora de începere în Satu Mare va fi 17.30. Înalțarea baloanelor va avea loc simultan, in toate orasele, la ora 18:00 . Locația va fi în Pasajul pietonal George Coposu (la groapă).

"Fiți oameni înainte de orice. Fiți suflet și fiți generoși. Opriți-vă din goana voastră să- i vedeți în jurul vostru pe cei care au nevoie de ajutor. Opriți-vă din goana voastră să vă auziți bătăile inimii, pentru că e singura care vă spune adevărul."

Astfel, acest eveniment are o semnificaţie aparte, în mod special pentru părinţii care au pierdut un copil înainte de naştere, momentul înălţării baloanelor simbolizând despărţirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l ţină în braţe, să-l cunoască! Este un moment emoţionant care alină la gandul că pot face asta, pentru copilul plecat prea curând de lângă ei!

1015 vizite
Distribuie pe