Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Invitație la crosul caritabil „The Beard Run Satu Mare”
SM Online  - Joi, 19 Aprilie 2018

Beard Brothers Satu Mare organizează o nouă campanie de ajutorare a tânărului Adelin Marian Domuța, în vârstă de 19 ani, diagnosticat cu boala carcinom scuamos cheratinizant mandibular.

Este vorba despre ”The Beard Run Satu Mare” - un cros care va avea startul din fața treptelor din Piața 25 Octombrie, sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 13.00.

Pentru că Beard Brothers este un ONG plin de viață și nonconformist, crosul va fi unul ieșit din tiparele unui cros obișnuit.

”Vă așteptăm să alergăm pentru o cauza umanitară, să ne distram și să ascultăm muzică. Banii strânşi la acest eveniment se vor duce către prietenul nostru, Adelin Domuța, care are nevoie de sprijin material. Vă așteptăm să îi intindem o mână de ajutor”, este anunțul frăției bărboșilor.

S-au alăturat ”The Beard Run Satu Mare” în calitate de ambasadori Mani Gyenes (motorcycle off-road rider), Olimpiu Moș (firefighter) și Erdei Boglarka (instructor indoor cycling), parteneri oficiali ai evenimentului sunt Zeppelin Pub, Auchan Satu Mare, Energy Kardio Club și Sebastian Photography, iar sponsori ai crosului sunt Samglass Satu Mare, Baloane cu heliu by Goofy Satu Mare, Model Shop și Manila - Filipino Food.

Startul se va da în Piața 25 Octombrie, de lângă trepte, cu alergare pe dig spre Podul Golescu şi cu întoarcere spre Casa de Cultura a Sindicatelor. Traseul se va desfășura atât pe trepte, cât și pe teren drept.

Înscrierile se pot face AICI, Regulamentul crosului îl găsiți AICI, iar Declarația pe propria răspundere o puteți descărca de AICI.

INFO CURSĂ:

data: 21 aprilie 2018;

locația: P-ta 25 Octombrie;

startul: ora 13:00;

Competiția sportivă aduce trasee diferențiate:

Amatori: traseu scurt - 3 ture, (1.740 m);

Profesioniști: traseu lung - 5 ture (2.900 m);

Junior: traseu interactiv;

Taxa participare: 30 ron/adulți, 20 ron/copii, 50 ron/ reprezentant companie, 150 ron/ echipă companie.

Bilete se pot achiziționa și la locul de desfășurare a crosului în ziua de 21 aprilie 2018.

Tags: cros  trepte  beard run  
1523 vizite
Distribuie pe