Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dar din suflet pentru femeile aflate în dificultate – campanie umanitară la Biblioteca Județeană Satu Mare
Biblioteca Județeană Satu Mare  - Miercuri, 16 Februarie 2022

Biblioteca Județeană Satu Mare și Direcția de Asistență Socială Satu Mare organizează, în perioada 14 februarie – 4 martie, campania umanitară „Dar din suflet pentru femeile aflate în dificultate”. Scopul campaniei este acela de a colecta produse de igienă personală, îngrijire și înfrumusețare, dar și dulciuri, cărți și reviste pentru doamnele beneficiare ale serviciilor DAS.

Sătmărenii care doresc să se alăture acestei inițiative sunt invitați să doneze produsele care fac obiectul campaniei la sediul Bibliotecii Județene Satu Mare, Strada Iuliu Maniu nr. 2, în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 0900 – 1600.

Produsele și obiectele donate de sătmăreni vor fi înmânate femeilor aflate în dificultate, la data de 8 Martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Pornind de la convingerea că fiecare femeie contează și că toate doamnele și domnișoarele merită să trăiască bucuria de a se simți speciale, iubite și ocrotite, ziua de 8 Martie crează pentru inițiatorii campaniei cadrul potrivit pentru a aduce un zâmbet de bucurie și o rază de speranță pentru sătmărencele cărora viața nu le oferă întotdeauna și în mod constant condiții de trai decente, într-un mediu familial agreabil și echilibrat.

Având experiența altor campanii similare, instituțiile inițiatoare, dar și cele tutelare acestora, fac un apel către sătmărenii cu suflet mare și generos, adresându-le rugămintea de a contribui cu donații constând în: periuțe și pastă de dinți, săpun și gel de duș, șampon și balsam de păr, creme și loțiuni, absorbante, perii de păr și alte asemenea. Sunt bine-venite dulciurile, cărțile de beletristică, aflate într-o stare bună, sar și revistele pentru femei, publicate în limba română sau maghiară.

1271 vizite
Distribuie pe