Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Solidaritate de Ziua Națională. Voluntarii SamCivica au oferit pachete cu dulciuri copiilor din centrele de plasament din tot județul Satu Mare
Asociația SamCivica  - Vineri, 1 Decembrie 2023

Sute de pachete au fost pregătite pentru copiii din casele de tip familial și centrele de plasament din județul Satu Mare. Grație voluntarilor, cutiile cu surprize dulci au ajuns în tot județul. Printre voluntarii care au răspuns apelului asociației s-au numărat mulți adolescenți și copii.







Mulțumiri speciale echipei de robotică Star Tech de la Colegiul Național “Ioan Slavici” din Satu Mare, care s-au dus la destinație nu doar cu surprize dulci, ci și cu roboțel, astfel încât fetele au avut parte și de o lecție ad-hoc de robotică.







“Încercăm de fiecare dată, în toate acțiunile noastre, să avem alături de noi cât mai mulți sătmăreni. Bineînțeles, cel mai mult ne bucurăm atunci când pe lista de voluntari vedem tineri și copii. Indiferent că vorbim de acțiunile de ecologizare, de cele educaționale sau, ca și astăzi, de campanii umanitare, observăm că tinerele generații dau dovadă de multă implicare, de empatie, doresc să ajute și vor să găsească soluții pentru problemele cu care ne confruntăm. Le mulțumim că și astăzi au fost alături de noi, că și-au dedicat timpul, că ne-au molipsit cu energia și entuziasmul lor. Le mulțumim și celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilul pentru sprijinul acordat și tuturor celor care au grijă de copiii din casele de tip familial și centrele de plasament. Sperăm că prin acțiunea de astăzi le-am dat celor mici un motiv în plus de bucurie” - a spus președintele SamCivica, Mihai Marcocean.

2121 vizite
Distribuie pe