Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Voluntarii Fundației Hans Lindner au dus preparate de Crăciun bătrânilor singuri
Fundația Hans Lindner  - Luni, 25 Decembrie 2023

Crăciunul poate însemna lucruri diferite pentru fiecare dintre noi, dar suntem siguri că grija și atenția pe care o acordam sau primim ne atinge mult mai mult.

Anul acesta, echipa Lindner Agape a adus masa calda, festivă, inclusiv surprize, varstnicilor care sărbătoresc singuri. Vom continua să facem acest lucru și în zilele următoare, pentru a nu spune doar, ca dorim sa fie Crăciun în fiecare zi a anului!

Pe acest drum, anul acesta, asemenea Magilor de la Rasarit, ni s-a alăturat în slujirea plină de dragoste și în purtarea poverii compania de catering Master Taste ( https://www.facebook.com/mastertastesm/ ). Le suntem recunoscatori si le mulțumim foarte mult!

În această zi, când este atât de bine să fim alături de cei dragi, când colindatorii ne-au umplut casele și oaspeții sunt întâmpinați cu masa pusă, trebuie să ne amintim de bârlogul de la Betleem, al cărui nume înseamnă "Casa Pâinii". Aici s-a născut Isus, a venit printre noi și a rămas cu noi: El este Emanuel, „Dumnezeu cu noi". El vine să ne însoțească în viața de zi cu zi, să împărtășească totul cu noi: bucuria și durerea, neliniștea, speranța. El vine ca un copil fără putere, născut în frig, sărac printre cei săraci. Având nevoie de tot, bate la ușa inimii noastre pentru a găsi căldură și adăpost.

La fel ca păstorii din Betleem, să ne lăsăm învăluiți de lumină și să ne ridicăm pentru a vedea semnul pe care Dumnezeu ni l-a dat. Să depășim paralizia spiritului adormit și imaginile false ale sărbătorii, care ne fac să-L uităm pe cel pe care Îl sărbătorim. Să ieșim din zgomotul care anesteziază inima și ne determină să facem decorațiuni și cadouri, în loc să contemplăm Adevărul: Fiul lui Dumnezeu s-a născut pentru noi! Nimeni nu mai este singur!

5698 vizite
Distribuie pe