Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sute de copii au primit cadouri de la Szatmar.ro
SM Online  - Luni, 21 Decembrie 2009

Casa de Cultură a Sindicatelor s-a umplut duminică seara de rāsetele celor peste 400 de copii orfani, aflaţi īn plasament la familii din judeţul Satu Mare, care au primit cadouri īn cadrul unei gale de caritate organizate de portalul de ştiri īn limba maghiară Szatmar.ro.


 

Colegii noştri au lansat īn luna noiembrie o campanie de colectare de cadouri, iar la apelul lor au răspuns aproape 100 de sătmăreni, dar şi 30 de firme şi zece instituţii publice, fiecare donānd haine, alimente, jucării, după posibilităţi.

 

Din aceste donaţii, prietenii noştri de la Szatmar.ro au alcătuit nu mai puţin de 439 de pachete, pe care le-au dăruit copiilor invitaţi la gala festivă de duminică.
 

 

Īn timpul galei, copiii s-au distrat de minune cāntānd colinde şi urmărind spectacolele prezentate de trupele de actori de la secţiile romānă şi maghiară ale Teatrului de Nord.


 

Astfel s-a īncheiat campania de caritate din acest an iniţiată de Szatmar.ro şi sprijinită de SM Online, īn calitate de partener media, iar colegii noştri au promis că vor relua campania şi anul viitor.

2562 vizite
Distribuie pe