Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Angajaţii de la Drumuri Judeţene nu-şi primesc salariile
Sergiu Lenghel  - Marti, 10 August 2010

Angajaţii societăţii Drumuri Judeţene SA īşi cer drepturile salariale. Nicolae Marcaş, Varga Mihai şi Makara Attila s-au plāns preşedintelui Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, īn cadrul audienţelor susţinute marţi.

 

Cei trei angajaţi de la societatea care se află īn curs de lichidare susţin că nu şi-au primit salariile din luna februarie 2010, ajungānd īn situaţia de a nu-şi putea achita facturile la curent şi gaz.

 

Aceştia sunt doar cāţiva din angajaţii care se confruntă cu astfel de probleme, societatea la care era acţionar majoritar Consiliul Judeţean, avānd sedii īn mai multe localităţi din judeţ.

 

Nicolae Marcaş a fost pānă īn vara anului trecut gestionar la magazia societăţii situate pe strada Magnoliei din municipiul Satu Mare, iar Varga Mihai şi Makara Attila au fost īncadraţi ca şoferi.

 

Īn urma reorganizării de anul trecut, aceştia au muncit ca paznici, īnsă au rămas cu salariile neplătite timp de patru luni īn anul 2009, pānă să stea de veghe zi şi noapte.

 

Dacă īn vremurile bune īncasau un salariu lunar de peste 1.100 lei, angajaţii reclamă faptul că nici măcar cei 850 lei care li se cuvin acum pentru posturile de paznici nu i-au primit, fiind disperaţi că nu vor putea să-şi īntreţină familia.

 

Preşedintele CJ, Csehi Arpad, spune că problema va fi rezolvată odată ce va reveni din concediu lichidatorul firmei, precizānd că varianta cumpărării de către un investitor spaniol a picat.

Pe de altă parte, vicepreşedintele CJ, Mircea Govor, afirmă că se va ocupa personal ca angajaţii să-şi primească drepturile salariale. Tot el ne-a declarat că ar exista o ofertă din partea unor investitori de a cumpăra SC Drumuri Judeţene SA, īnsă nu a dorit să ofere prea multe detalii.

1574 vizite
Distribuie pe