Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Spectacol de caritate la Şcoala de Dresaj "Alpha K-9"
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 18 August 2010

Un eveniment de excepţie va avea loc sâmbătă la Şcoala de Dresaj Canin "Alpha K-9", situat în apropierea ştrandului sătmărean.

Szabo Zoltan şi Toth Eduard, preşedintele, respectiv vicepreşedintele Asociaţiei "Angel Dog", au prezentat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, programul manifestărilor, de unde nu vor lipsi nici grătarele, micii şi berea rece.

 

După ce a câştigat un proiect european axat pe terapia cu ajutorul câinilor a copiilor cu dizabilităţi, conducerea Asociaţiei "Angel Dog" a pregătit cu ajutorul unor sponsori un adevărat spectacol în aer liber, cu muzică, dans, cai şi, bineînţeles, demonstraţii canine.

 

Intrarea este liberă pentru toţi sătmărenii care vor să-şi petreacă sfârşitul de săptămână la iarbă verde, iar cei care doresc să doneze o anumită sumă de bani o vor putea face într-o cutie specială pentru strângerea de fonduri.

 

Pentru că se află la prima iniţiativă de acest gen, preşedintele Asociaţiei "Angel Dog" a preferat să nu estimeze suma la care se aşteaptă să fie strânsă în urma evenimentului, dar a precizat că banii vor fi folosiţi strict pentru susţinerea activităţii de terapie alternativă, precum şi pentru finanţarea altor proiecte care urmează a fi derulate.

 

La evenimentul de sâmbătă au fost invitaţi şi copiii cu dizabilităţi din centrele aflate în parteneriat cu "Angel Dog", iar Asociaţia "Free Life" care se ocupă de câinii şi pisicile fără adăpost şi-a anunţat deja prezenţa. Sătmărenii care vor să adopte un căţel vor putea să-şi aleagă la faţa locului patrupedul pe care vor să-l ia acasă, cu condiţia să-l îngrijească bine.

 

Programul manifestărilor va începe la ora 15.00 şi va debuta cu o demonstraţie de gimnastică pe cai a Asociaţiei "Galop".

De altfel, pe tot parcursul zilei, caii vor putea fi admiraţi şi chiar călăriţi de cei interesaţi. Invitaţii speciali vor fi cei de la Şcoala de Dresaj din Debrecen, care vor face show cu patrupedele, alături de Şcoala de Dresaj "Alpha K-9".

 

De la ora 18.00 vor putea fi admirate gimnastele de la "Prima GYM", urmate de băieţii de la "Alto Astral" care vor face capoeira, respectiv de trupele sătmărene de break-dance. Jocurile interactive şi spectacolul susţinut de "Backstage Dance School" al coregrafei Erika Lucaci vor încheia programul, apoi va intra în scenă Charlie Brown, DJ-ul care va întreţine atmosfera până în zorii zilei.

3272 vizite
Distribuie pe