Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
68.000 lei donați de sătmăreni Fundaţiei "Hans Lindner"
Ioana Gavrău  - Joi, 13 Ianuarie 2011
Sătmărenii au donat prin „Campania 2%“ nu mai puțin de 68.000 lei, bani care au intrat în contul Fundaţiei "Hans Lindner" în noiembrie 2010. Cu acești bani s-a putut contribui semnificativ la programul „Raza Speranței“, în cadrul căruia zeci de familii și copii suferinzi de cancer au beneficiat de consiliere medicală și psihologică de urgență, dar și de ajutor financiar.

Vreau să mulțumesc pe această cale tuturor sătmărenilor care au donat cei 2% din salariile lor. A fost o contribuție semnificativă, iar persoanele care au avut nevoie de sprijin au putut fi ajutate. Sper ca în acest an, cifra să fie cel puțin egală, dacă nu mai mare“, a declarat Koczinger Tibor, directorul Fundației "Hans Lindner", în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o miercuri alături de cei 11 angajaţi ai fundației, implicați activ în problemele societății.

Banii strânși prin „Campania 2%“ au ajutat și la realizarea celorlalte programe pe care le desfășoară de mai bine de opt ani de zile Fundația "Hans Lindner". „Fit for life“ vine în susținerea eforturilor adulților care vor să-și dezvolte competențele proprii, aceștia putând participa la cursuri de limba germană și engleză, respectiv operator calculator. Nu mai puțin de 300 de oameni s-au înscris în anul 2010 la aceste cursuri, iar cerințele pentru anul în curs sunt la fel de multe.

Cei interesați pot urma cursurile la Centrul de Training Hans Lindner, Piața George Boitor, nr. 11, durata cursului fiind de 3 luni. Contribuția cursanților este de 180 lei/curs. Înscrierile se pot face la sediul fundației, strada Ceahlăului, nr. 38 din Satu Mare.
1807 vizite
Distribuie pe