Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Şapte mii de beneficiari Caritas în plină criză
  - Miercuri, 2 Februarie 2011

Criza se face simţită şi în finanţarea programelor sociale ale Organizaţiei Caritas, dar în cursul anului trecut au beneficiat de serviciile acesteia nu mai puţin de şapte mii de sătmăreni, în timp ce organizaţia a demarat o investiţie de 300.000 de euro pentru construirea unei instituţii sociale pe strada Luko Bela.

 

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute miercuri la sediul propriu, directorul general al Organizaţiei Caritas, Löchli Terézia Tündér, directorul adjunct Barkász Gabriella, directorul de Resurse Umane Szabo Laura şi purtătoarea de cuvânt Fazekas Csilla au prezentat bilanţul activităţii Caritas pe anul 2010.

 

Potrivit acestuia, cu toate că veniturile obţinute din donaţii, subvenţii de la bugetul local sau din fonduri guvernamentale au scăzut simţitor în cursul anului trecut, Organizaţia Caritas a reuşit să menţină în funcţiune toate serviciile pe care le asigură prin programele şi instituţiile proprii în judeţele Satu Mare şi Maramureş, demarând chiar o investiţie importantă în domeniul protecţiei sociale, Casa Open de pe strada Luko Bela, în valoare totală de 300.000 de euro.

 

În cursul anului trecut s-a pus un accent deosebit pe investiţiile în resurse umane şi pe dezvoltarea organizaţională, pentru a crea celor 200 de angajaţi un mediu de lucru plăcut şi pro-activ, iar pentru beneficiari servicii la un nivel ridicat de profesionalism.

 

Conducerea organizaţiei a dat asigurări că această tendinţă va continua şi în anul 2011, când trebuie să consolideze schimbările începute în cursul anului trecut în ceea ce priveşte dezvoltarea organizaţională.  

1691 vizite
Distribuie pe