Locale Altele
Luni, 28 Octombrie 2024
Luni, 28 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Registru general de evidență a salariaților
ITM Satu Mare  - Marti, 27 Septembrie 2011
La data de 1 august 2011 au intrat în vigoare prevederile Hotărârii Guvernului nr. 500/2011 privind registrul general de evidenţă a salariaţilor. H.G. nr. 500/2011 şi Ordinul M.M.F.P.S. nr. 1918/2011 stabilesc metodologia de întocmire, completare şi transmitere a Registrului, înregistrările care se efectuează precum şi orice alte elemente în legătură cu acesta.

Pentru întocmirea, completarea şi transmiterea Registrului general de evidenţă a salariaţilor Inspecţia Muncii a pus la dispoziţia angajatorilor aplicaţia informatică „REVISAL 5.0.6.”, care trebuie descărcată de pe site-ul http://www.inspectiamuncii.ro/ , împreună cu ghidul de instalare şi utilizare. Noua aplicaţie „Revisal 5.0.6.” permite completarea tuturor elementelor prevăzute la art. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 500/2011 (elementele de identificare a tuturor salariaţilor, data angajării, perioada detaşării şi denumirea angajatorului la care se face detaşarea, funcţia/ocupaţia conform specificaţiei C.O.R., tipul contractului individual de muncă, durata normală a timpului de lucru şi repartizarea acestuia, salariul, sporurile şi cuantumul acestora, perioada şi cauzele de suspendare a contractului individual de muncă, data încetării contractului individual de muncă).

După data de 31 octombrie 2011 vechea aplicaţie (Revisal 2.0.6.) nu va mai fi funcţională.
Pentru evitarea aglomeraţiei din zilele premergătoare datei de 31 octombrie 2011(dată până la care pot fi efectuate depuneri pe versiunea veche, rugăm angajatorii să se prezinte la I.T.M. Satu Mare pentru crearea unui cont de utilizator şi parolei aferente cu ajutorul cărora vor putea depune online datele din registru (din Revisal 5.0.6.).

Pentru obţinerea parolei angajatorii trebuie să aibă în prealabil cel puţin o depunere (pe suport magnetic) făcută la ghişeul I.T.M. cu noua aplicaţie (Revisal 5.0.6.).

Pentru obţinerea parolei angajatorii trebuie să îndeplinească condiţiile stabilite prin Ordinul M.M.F.P.S. nr. 1918/25.07.2011 (publicat în Monitorul Oficial nr. 587 din 19.08.2011), care poate fi consultat şi pe site-ul I.T.M. Satu Mare (http://www.itmsatumare.ro/).

Pentru alte informaţii privind noua aplicaţie Revisal 5.0.6. angajatorii pot accesa site-urile http://www.inspectiamuncii.ro/ şi http://www.itmsatumare.ro/ , sau pot solicita informaţii la adresele de e-mail : itmsatumare@itmsatumare.ro sau suportregistru@inspectiamuncii.ro.
8024 vizite
Distribuie pe