Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Centru de terapie specială a Asociaţiei de Caritate „Sf. Vicenţiu”
Florin Răchitan  - Joi, 24 Mai 2012

Luni va fi inaugurat, în clădirea Zarda a fostului internat al CN „Ioan Slavici”, un centru de terapie specială administrată de asociaţia Ordinului Surorilor de Caritate „Sf. Vicenţiu”.
 


Oarecum în avanpremieră, referentul mass-media a Episcopiei Romano-Catolice, Jozsa Janos, împreună cu reprezentanta ordinului de călugăriţe, Szabo Rita, şi managerul Monica Pop au prezentat ziariştilor facilităţile acestui nou centru de terapie.

 

În cele 12 săli ale centrului vor fi oferite cu ajutorul unor specialişti în kinetoterapie, psihopedagogie şi asistenţă socială servicii de care au nevoie tinerii cu nevoi speciale şi copiii cu autism sau cu Sindrom Down. Este vorba despre servicii de diagnosticare, educaţie medicală, kinetoterapie, consiliere psihologică, asistenţă socială şi spirituală, dar şi consiliere socio-profesională.
 

 

Centrul este deschis tuturor celor care au nevoie de asemenea servicii, indiferent de vârstă, etnie sau religie, urmând să aibă parte de asistenţă de calitate, în condiţii la cele mai înalte standarde, contra unor taxe modice.

3155 vizite
Distribuie pe