Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Probleme sociale la audienţele de la Consiliul Judeţean
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Miercuri, 26 Septembrie 2012

La audiențele susţinute miercuri la Consiliul Județean Satu Mare au fost ridicate cinci cazuri. Audiențele au fost susținute de consilierul președintelui CJ, Octavian Apan, și consilierul juridic Marcel Șimon.

 

Un grup de cetațeni din Dumbrava au cerut ajutor pentru introducerea curentului electric pe strada pe care locuiesc.

Oamenii spun că șapte familii locuiesc de ani de zile fără curent, iar Primăria Livada și societatea Electrica nu doresc să suporte costurile de extindere a rețelei electrice, deși distanța până la ultimul stâlp este de doar 350 metri.

Consiliul Județean va încerca să găsească o soluție, împreună cu Primăria Livada și Electrica.

 

David Zalustrica s-a plâns că Primăria Homoroade nu îi eliberează titlu de proprietate pe un teren de 60 de ari din Homorodu de Mijloc. Bărbatul spune că familia lui se luptă de 20 de ani să obțină terenul, dar Primăria Homoroade îl poartă pe drumuri.

 

Vasile Mândruț a cerut informații pentru a transporta legal pălinca pe care o produce în Tarna Mare până la Satu Mare, unde locuiește. Vasile Mândruț spune că se teme să nu fie amendat de Direcția Județeană pentru Accize și Operațiuni Vamale sau de Garda Financiară. Acesta a declarat că are o livadă în Valea Seacă și că produce anual în jude 250 litri de pălincă.

 

Ioan Ban a ceru sprijin pentru a-și interna fiica schizofrenică la un centru de specialitate, în timp ce Ana Lingurar din Socond a cerut sprijin pentru a-și reface casa care s-a prăbușit. Femeia va primi materiale de construcții de la Primăria Socond.

1411 vizite
Distribuie pe