Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
DJ-ul sătmărean Marius Onuc prezintă “Romanian Top 20” la InfoPro
Florin Răchitan  - Marti, 3 Februarie 2009

Probabil nu există sătmărean care să nu-l cunoască pe Marius Onuc, dacă nu de pe scena Zilelor Oraşului sau de la alte manifestări, atunci sigur i-a auzit vocea la Radio Transilvania.

Nu demult, băiatul teribil al presei radiofonice sătmărene a făcut un pas mare şi a ajuns în capitală, la unul din posturile de radio cu cea mai mare audienţă la nivel naţional, InfoPro.

 

S-a mişcat bine băiatu’ şi în scurt timp a devenit gazda celei mai populare emisiuni de amiază, “Ascultă aici”, difuzată zilnic între orele 10 – 14 şi ascultată cu interes şi în locurile bune din Satu Mare.

 

Acum a venit momentul să facă pasul următor, iar de sâmbătă va conduce Romanian Top 20, cu începere de la ora 18.

Secondat de câte un invitat celebru, Marius Onuc va prezenta în fiecare săptămână, timp de două ore, clasamentul celor mai difuzate piese la Radio InfoPro şi va oferi invitaţilor ocazia să comenteze cele mai proaspete informaţii despre piesele şi artiştii favoriţi.

 

Primul invitat va fi Cătălin Măruţă, gazda emisiunii “Happy Hour” de la Pro TV, iar printre cei care vor fi în studio cu Marius Onuc în săptămânile următoare se numără celebrităţi din showbiz-ul autohton, dar şi oameni politici cu multe “succesuri” la activ.

Tags: marius  onuc  infopro  
2663 vizite
Distribuie pe