Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentLocaleInternInternaţionalCelebrităţiPink BlogŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A murit Gina Lollobrigida
SM Online  - Luni, 16 Ianuarie 2023

Actrița italiană Gina Lollobrigida a murit la vârsta de 95 de ani, a anunțat luni agenția de presă ANSA, citată de Reuters.

Lollobrigida a devenit celebră în anii 1950, ajungând o legendă a cinematografiei italiene, iar mai târziu a devenit fotograf și sculptor, după ce s-a retras din lumea filmului.

În septembrie 2022, Lollobrigida a candidat fără succes pentru un loc în Senatul Italiei. Fosta actriță a candidat din partea partidului radical de protest Italia Suverană şi Populară (ISP), care doreşte, printre altele, ca Italia să părăsească Uniunea Europeană, moneda euro şi alianţa militară NATO.

Lollobrigida a fost una dintre cele mai cunoscute actriţe din Italia în anii ’50 şi ’60, fiind descrisă chiar drept „cea mai frumoasă femeie din lume”.

Ea a apărut în filme alături de mari vedete de la Hollywood. În ultimii ani, vedeta s-a aflat în centrul unei dispute de familie, iar un judecător i-a atribuit un tutore.

1455 vizite
Distribuie pe