Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieEvenimentITAstronomieBiologieClimaGadgetEnergiaAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aşa s-a golit lacul de la Mujdeni
SM Online  - Luni, 13 Februarie 2012

În toamna anului trecut a fost un mic scandal de presă în legătură cu golirea lacului artificial de la Mujdeni, atunci când reprezentanţii Sistemului de Gospodărire a Apelor s-au supărat pe cei de la Primăria Oraşu Nou că au luat această iniţiativă fără aprobarea lor. Dorinţa conducerii primăriei a fost să cureţe fundul lacului, ce seamănă acum cu o groapă de gunoi scufundată în mâl.

 

Operaţiunea a durat mai multe zile, iar în presa locală au apărut primele semnale abia după golirea completă a lacului. Recent, însă, ne-au parvenit câteva fotografii realizate de un tânăr din Negreşti-Oaş, Remus Ţiplea, care a documentat întreaga acţiune, cu imagini spectaculoase ce scot la iveală „secretele” lacului de la Mujdeni, ce păreau a fi până acum doar „poveşti pescăreşti”: peşti-monştri de câte 30, 40 sau chiar 50 kg, zbătându-se în mâlul gros în care muncitorii s-au scufundat până la brâu. Din câte ştim, peştii au fost vânduţi de Primăria Oraşu Nou, la preţul de 8 lei/kg.







 

Mai multe fotografii pe blogul lui Remus Ţiplea.

27464 vizite
Distribuie pe