Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Flori pentru doamne şi domnişoare
Florin Răchitan  - Vineri, 8 Martie 2013

În frumoasa tradiţie specifică Zilei Internaţionale a Femeii, doamnele şi domnişoarele care s-au plimbat vineri la orele amiezii prin centrul Sătmarului au avut parte de surprize plăcute din partea grupurilor de politicieni sau poliţişti care se intersectau uneori în misiunile de oferire a florilor pentru sărbătoritele zilei.
 

 

De la sediul PSD au pornit două grupuri ale Organizaţiei de Tineret, toţi membrii purtând buchete mari de flori în braţe, din care împărţeau câte un fir fiecărei doamne sau domnişoare întâlnite în cale.



 

În fruntea unui grup al Tineretului Liberal, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a făcut şi el turul Centrului Vechi, oferind flori tuturor sătmărencelor întâlnite.




 

„Abuzând” de privilegiile lor de serviciu, poliţiştii de la Serviciul Rutier, conduşi de adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Florentin Vlad, au oprit în trafic, în sensul giratoriu, toate maşinile conduse de şoferiţe, pentru a le oferi flori, în cadrul unei acţiuni organizate împreună cu filiala sătmăreană a Automobil Club Român.



 

Ba mai mult, poliţiştii au urcat şi într-un autobuz, împărţind în stânga şi-n dreapta flori tuturor pasagerelor din vehicul.

2714 vizite
Distribuie pe