Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Spectacol de dans și concert vocal simfonic la Carei
Direcția de Cultură, Sport și Turism Carei  - Vineri, 16 August 2013

Marți, 20 august de la ora 19.00 la intrarea principală din castelul Károlyi va avea loc reprezentaţia grupului de arte şi tradiţii Le Ruban de Provence din Franţa.

 


Ansamblul, condus de Stéphanie Nicolas, este păstrătorul tradiţiilor de dans şi port din jurul oraşului Avignon şi în general din Provence, costumele fiind create de ei înşişi. Grupul va avea prima reprezentaţie în România. În caz de vreme nefavorabilă evenimentul va avea loc în Sala Cavalerilor.

 

Miercuri, 21 august, Direcția de Cultură, Sport și Turism a municipiului Carei vă invită de la ora 20.00 la intrarea în Castelul Károlyi din Carei dinspre magazinul Oțelul la Concertul Extraordinar Vocal Simfonic în aer liber susținut de Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare.  

 

Invitați speciali : Dirijor: Franz Lamprecht Germania și soprana Luiza Fátyol, solistă a Deutsche Oper am Rhein din Düsseldorf.

 


În program vor fi lucrări celebre ale compozitorilor: Strauss, Ceaikovski, Puccini, Dvorak, Ivanovici, Donizetti.

 

Evenimentul este organizat de Consiliul Local Satu Mare, Primăria Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare, Filarmonica „Dinu Lipatti” Satu Mare în colaborare cu Direcția de Cultură, Sport și Turism Carei.

 

În program vor fi lucrări celebre ale compozitorilor: Strauss, Ceaikovski, Puccini, Dvorak, Ivanovici, Donizetti. Concertul se va încheia la lumina artificiilor. 

 

1444 vizite
Distribuie pe