Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trăiască Regele, în pace şi onor, de ţară iubitor!
Florin Răchitan  - Marti, 22 Octombrie 2013

La Muzeul de Artă din Satu Mare a avut loc marţi vernisajul expoziţiei de fotografii dedicată împlinirii venerabilei vârste de 92 de ani, pe care-i aniversează Majestatea Sa Regele Mihai I de România.

 

Manifestarea a fost cu atât mai importantă cu cât aceasta a fost prima expoziţie personală a fotografului oficial al Casei Regale, Dan Angelescu, care a ţinut să fie prezent la vernisaj, pentru a le mulţumi gazdelor sătmărene pentru această ocazie.

 

În faţa unui public numeros, el s-a arătat impresionat de dragostea pe care o poartă Regelui Mihai localnicii din această regiune a ţării şi a dat citire unui mesaj emoţionant transmis de Majestatea Sa.

 

Oaspeţii au fost întâmpinaţi de Corul Medieşana din Medieşu Aurit, care au intonat cântece patriotice şi, bineînţeles, imnul regal.

 

Expoziţia cuprinde instantanee fotografice surprinse de Dan Angelescu din viaţa familiei regale a României începând cu 2007, dar şi fotografii de valoare muzeală despre majoritatea membrilor dinastiei Hohenzollern. Acestea pot fi admirate în sălile de expoziţie ale Muzeului de Artă din Satu Mare până luna viitoare.

1783 vizite
Distribuie pe