Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Evenimente în cadrul săptămânii Festivalului „Magia Crăciunului”
Direcția de Cultură Carei  - Miercuri, 11 Decembrie 2013

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei vă invită la evenimentele care vor avea loc în perioada primei săptămâni de Festival „Magia Crăciunului”.

Festivalul a debutat marți seara cu  un concert extraordinar de colinde susținut de Corul „Solemnis” din Satu Mare condus de profesoara Maria Chiș.

În prezența unui public numeros, cei 50 de membri ai corului au vestit venirea Crăciunului prin intermediul unui minunat buchet de colinde și cântece de Crăciun din creația românească și universală.

 

Evenimentul a fost prezentat de pr. Alexandru Gh. Chiș.

Toți careienii sunt așteptați la urmăroarele evenimente care se vor desfășura conform programului alăturat:

Joi, 12 decembrie 2013, ora 17.00, Castelul Károlyi – Sala Cavalerilor – Gala de premiere a elevilor participanți la Olimpiade naționale și a profesorilor îndrumători

Vineri, 13 decembrie 2013, ora 19.30, Castelul Károlyi – Sala Cavalerilor – Concert extraordinar susținut de Corul gimnaziului Tokaji Ferenc din Tokaj – Ungaria Dirijor: Pásztor Istvánné, acompaniament la pian: Kovács Bianka. Cântece bisericești și prelucrări din muzica ușoară internațională

Duminică, 15 decembrie 2013, ora 12.30, Castelul Károlyi – Sala de expoziții Vernisajul- Expoziției de icoane a artistului plastic George Dan. Moment muzical susținut de Ansamblul Ceatăra, conducător artistic Adrian Pașca.

A doua săptămână a Festivalului începe cu o elegantă Gală de operetă care va avea loc luni, 16 decembrie 2013, de la ora 18.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi și va conține șlagăre de operetă, canțonete, musicaluri, arii din opere celebre în limbile italiană, germană, engleză, română și maghiară cu grupul Lirica condus de maestrul Constantin Nica și artiști colaboratori ai Operei din Cluj Napoca.

Intrarea la spectacole este liberă, în limita locurilor disponibile. 

 

1451 vizite
Distribuie pe