Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concert extraordinar de muzică ușoară „Song 4 Xmas 10” la Carei
Direcția de Cultură Carei  - Vineri, 20 Decembrie 2013

Centrul Cultural al Municipiului Carei și Direcția de Cultură a municipiului Carei vă invită duminică 22 decembrie, de la ora 17.00, la Casa Comunitară Sf. Ladislau (fostul club 9 mai) la concertul extraordinar de muzică ușoară intitulat : „Song 4 Xmas10”.  

Concertul jubiliar de 10 ani al secției de muzică ușoară a Centrului Cultural Carei condus de prof. Szűcs József va reuni  atât actualii membrii, cât  și foști elevi care aufrecventat cursurile de muzică ușoară în cei 10 ani de activitate, unii dintre ei bucurându-se în prezent de o carieră muzicală pe plan național și internațional. 

În cadrul evenimentului, vor fi oferite diplome de onoare intitulatem „Lucendum”, foștilor și actualilor elevi care au obținut rezultate remarcabile în plan național și internațional, cât și celor care au reprezentat cu mândrie Centrul Cultural la festivalurilela care au participat de-a lungul timpului. 

Înaintea concertului, de la ora 16.00 se va putea vizita expoziția de fotografie care cuprinde instantanee cu membrii cercului de muzică ușoară din cadrul Centrului Cultural Carei din perioada 2003 - 2013. 

1171 vizite
Distribuie pe