Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se relansează campania „Cuibul de cărți” de la Carei
Direcția de Cultură Carei  - Joi, 8 Mai 2014

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei anunță faptul că începând cu luna mai se relansează campania de promovare a lecturii în aer liber, intitulată „Cuibul de cărți.”

După ce anul trecut careienii care au vizitat parcul dendrologic s-au bucurat de lectura în aer liber și au avut posibilitatea să aleagă între cărți din diferite domenii, chiar în mai multe limbi și anul acesta va exista posibilitatea lecturii pe băncile din parcul dendrologic și chiar în oraș. 

Pe lângă cele trei căsuțe din lemn amplasate în Parcul Dendrologic, anul acesta vor mai fi amplasate încă două, una în zona Monumentului Ostașului Român, iar cealaltă în zona fântânii arteziene din centrul orașului.

Redeschiderea oficială a campaniei va avea loc miercuri, 14 mai 2014, de la ora 13.00, la intrarea în Castelul Károlyi.  

Trecătorii vor putea alege o carte, pe care, după ce o studiază, sunt rugați să o pună la loc, dând astfel posibilitatea și altor vizitatori să citească aceeași carte. Fiecare Cuib de cărți cuprinde între 20 și 30 de titluri.

Cele cinci cuiburi vor fi așezate la intrarea principală a Castelului, la fântâna arteziană din parc, în apropierea statuii contelui Alexander Károlyi, în zona platoului din fața Monumentului Ostașului Român, în zona fântânii arteziene din centrul orașului.  

Campania se va desfăşura pe toată durata verii.

Anunțăm pe această cale faptul că cei care doresc să doneze cărți pentru sprijinirea campaniei și pentru diversificarea volumelor din căsuțe, pot face acest lucru la urna amplasată la intrarea principală în castel, în fiecare zi începând cu 12 mai 2014 sau personal la biroul Direcţiei de Cultură şi Sport (castel, camera 26).

1158 vizite
Distribuie pe