Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Manifestări organizate cu ocazia Zilei Europene fără Mașini
APM Satu Mare  - Joi, 11 Septembrie 2014

Cu ocazia Zilei Europene fără Maşini, Agenţia pentru Protecţia Mediului, în parteneriat cu Consiliul Judeţean, Primăria Municipiului Satu Mare, Primăria Vetiş, Asociaţia 4wild Moments, ca în fiecare an, organizează ample acţiuni pentru promovarea transportului alternativ.

În acest an, în data de 13 septembrie vor avea loc următoarele manifestaţii dedicate acestui eveniment: la orele 9.00 se va da startul deplasării pe Someş cu caiacele, la cap pod Decebal: cei interesaţi, pentru a li se asigura un caiac, vor confirma participarea până vineri orele 15.00 la nr.de telefon: 0786036666 la Dl. Kegyes Rudolf.

Totodată vor dispune de bicicletă care va fi predată organizatorilor vineri după orele 15.00.

Bicicletele vor fi preluate de proprietari sâmbătă după sosirea în Csenger, pentru a se putea alătura celorlalţi biciclişti la intrarea în ţară până la orele 16.00.

Participarea este limitată deoarece asociaţia dispune de un număr de 35 de caiace. Deplasarea cu caiacele se poate realiza şi individual cu caiacul propriu, în acest caz, proprietarii de caiace vor asigura transportul caiacelor de la portul din Csenger în Satu Mare.

La orele 11.00 se va da startul deplasării cu bicicletele la cap pod Decebal după vizionarea de pe podul Decebal a acrobaţiilor pe Someş susţinut de caiachiştii Asociaţiei 4Wild Moments.

După trecerea peste podul Decebal, deplasarea va continua pe pista pentru biciclişti de pe malul stâng al Someşului până la graniţa cu Ungaria la Oar, unde împreună cu echipa de biciclişti din Ungaria se va organiza o dezbatere publică pe tema proiectelor de mediu cu participarea primarilor Forján Zsolt şi Dorel Coica.

După o muncă binemeritată în beneficiul mediului, Primăria Vetiş va oferi participanţilor o masă câmpenească.

1184 vizite
Distribuie pe