Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expoziţie Manherz Ibolya la Castelul Karolyi din Carei
Direcția de Cultură Carei  - Duminica, 26 Octombrie 2014

Duminică la amiază, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de pictură a artistei Manherz Ibolya.

Artista s-a născut în Sărmășag în 1959. La vârsta de 17 ani se mută la Satu Mare, unde locuiește timp de 22 ani. Apoi se stabilește la Petrești, unde are reședința şi acum. A început să picteze de curând, expoziția actuală fiind realizată în doar câteva luni. Pentru a aprofunda tehnica picturii, s-a înscris la Școala de Arte din Satu Mare, unde studiază în prezent.

În cadrul evenimentului au luat cuvântul Poósz Lorand și Adrian Ștefănuți, referenți în cadrul Direcției de Cultură a municipiului Carei, care au precizat detalii despre artistă și creațiile acesteia, iar la final ea a adresat câteva cuvinte celor prezenți.

Momentul muzical a fost asigurat de Beiland Arnold, elev al Liceului Teoretic din Carei, care a interpretat la pian 4 melodii clasice.

Expoziția cuprinde 35 de picturi, predominând tablourile cu flori. Creațiile pot fi admirate în sala de expoziții de la etajul Castelului Károlyi din municipiul Carei timp de trei săptămâni, până la data de 14 noiembrie, conform programului Muzeului Municipal din Carei, de marți până duminică, între orele 9-17.

1151 vizite
Distribuie pe