Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A fost lansat proiectul „Minutul de cultură” la Carei
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Joi, 12 Februarie 2015

Direcția de Cultură a Municipiului Carei a lansat joi, proiectul de promovare a poeziei și fotografiei în municipiul Carei, intitulat „Minutul de cultură”.     

Au fost montate planșe cu poezii în limbile română,maghiară,engleză și germană în interiorul și exteriorul a trei stații de autobuz din municipiul Carei, precum și trei fotografii realizate de membri ai Clubului Foto „Vasile Vénig László” Carei.

Stațiile unde au fost montate imaginile sunt: stația de lângă Biserica Romano-Catolică Sf. Iosif de Calasanz, stația de lângă Parcul Dendrologic de pe Strada 1 Decembrie 1918 și stația de lângă blocul cu 10 etaje, în apropierea sensului giratoriu.     

Astfel, toți trecătorii sau călătorii care așteaptă autobuzul înstație, vor avea posibilitatea, chiar și pentru un minut să se delecteze cu câteva poezii sau să admire fotografii artistice,astfel așteptarea autobuzului se va putea transforma într-un scurtmoment relaxant și chiar constructiv.     

Tematica poeziilor și a fotografiilor este dragostea, februarie fiind și luna dragostei. Poeziile și fotografiile vor putea fi admirate de trecători până în lunamartie, când vor fi expuse altele. 

 

976 vizite
Distribuie pe