Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Proiectul „Minutul de Cultură” continuă la Carei și în luna martie
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Luni, 9 Martie 2015

Reprezentanții Direcției de Cultură a Municipiului Carei au schimbat fotografiile și poeziile din Stațiile de autobuz din municipiul Carei, acțiune desfășurată în cadrul proiectului „Minutul de cultură”, carea debutat în luna februarie a acestui an.     

Au fost montate planșe cupoezii în limbile română, maghiară, engleză și germană în interiorul și exteriorul a trei stații de autobuz din municipiul Carei, precum și trei fotografii realizate de membri ai Clubului Foto „Vasile Vénig László” Carei.

Stațiile unde au fost montate imaginile sunt: stația de lângăBiserica Romano-Catolică Sf. Iosif de Calasanz, stația de lângă Parcul Dendrologic de pe Strada 1 Decembrie 1918 și stația de lângăblocul cu 10 etaje, în apropierea sensului giratoriu.     

Tematica poeziilor și a fotografiilor este primăvara, martie fiind și primalună din acest minunat anotimp, în care natura revine la viață.     

Poeziile și fotografiile vor putea fi admirate de trecători până în lunaaprilie, când vor fi expuse alte fotografii și poezii. 

1207 vizite
Distribuie pe