Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Spectatori puțini la „Frumoasa, deșteapa și urâta” de la Carei
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Vineri, 22 Mai 2015

Joi, în Sala„Deák Endre” a Centrului Cultural Carei,a avut loc reprezentația spectacolului de teatru „Frumoasa,deșteapta și urâta”, avându-i ca protagoniști pe Sorin Oros, Vlad Mureșan și TiborSzékely, actori de la Teatrul de Nord Satu Mare.    



Puținii spectatori prezenți la eveniment au savurat din plin momentele pline de ironie și umor din timpul spectacolului. Cu toate că „cele trei cucoane” au reușit să stârnească râsul, acestea vorbesc despre realitatea zilelor noastre, despre diversele tipuri de oameni care ne înconjoară, făcând parte din societatea românească atât de„colorată”, care are nevoie încă, de multe schimbări până să ajungă la un nivel de relativă „normalitate”.



Piesa, scrisă de Sorin Oros, se inspiră din texte scrise de Ion Pribeagu, poet și umorist, poate prea puțin cunoscut de publicul larg, dar care alăsat moștenire creații prețioase.

Spectacolula fost organizat de Asociația Culturală TransFESTSilvania THEATRUM cu sprijinul Primăriei Satu Mare, Consiliului Local Satu Mare, alTeatrului de Nord Satu Mare, al Direcției de Cultură Carei și al Centrului Cultural Carei.


Evenimentuls-a desfășurat în cadrul Festivalului BestFest 2015 – Primăvara Culturală Careiană. 

986 vizite
Distribuie pe