Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expoziție de pictură și fotografie la Castelul Karolyi din Carei
Centrul Cultural Carei  - Duminica, 8 Noiembrie 2015

Duminică, 8 noiembrie 2015, de la ora 12.30 la Castelul Károlyi din Carei a avut loc vernisajul expoziției de pictură și fotografie a 17 artiști, reprezentanți ai Uniunii Artiștilor Plastici - sucursala Baia Mare.

Evenimentul a fost deschis de Dragoș Georgescu din partea Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” care a mulțimit celor prezenți pentru participare și a vorbit despre impactul ce trebuie să îl are arta asupra privitorului.

Din expozanți au fost prezenți Elisabeta Veress, Doina Dascălu și Felician Săteanu care și-au prezetat lucrările, stilurile și taberele de creație la care participă sau chiar le organizează.

Pe lângă aceștia mai au lucrări expuse Marinela Călușeru, Ioan Mihali, Valentin Moldovan, Tudorel Ilie, Zsolt Szilagyi, Traian Mârza, Ion Victor Cacoveanu, Natalia Bardi, Sofia Neagoi, Istvan Benko, Ana Jilinachi, David Croitoru și Gabriela Auer.

La sfârșitul vernisajului a luat cuvântul Monica Mocianu, artistă careiană, mutată la București.

Expoziția poate fi vizitată timp de două săptămâni conform programului muzeului, de marți până duminică de la ora 9 la ora 17. Intrarea este liberă.

2540 vizite
Distribuie pe