Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Festivalul Muzicii de Stradă în competiţie naţională
Butko Gergo  - Joi, 17 Decembrie 2015

Festivalul Muzicii de Stradă s-a bucurat de un succes incontestabil în cadrul publicului sătmărean: timp de 3 zile, pe cele 5 scene amplasate în centrul istoric, 30 de formaţii muzicale au oferit sătmărenilor 101 concerte în stiluri blues, rock, jazz, funky şi world music.

Performanţele artistice, statuie vii şi spectacolele de educaţie muzicală au completat programul muzical, aducând atmosfera oraşelor occidentale în centrul Sătmarului.

Cel mai mult despre festival spune acest montaj video: https://youtu.be/0IpTbWuNcvk

Pentru a oferi publicului sătmărean un eveniment la nivel şi mai ridicat, organizatorii deja lucrează pe dezvoltarea profilului de eveniment, pe îmbunătăţiri şi bineînţeles, pe finanţarea festivalului. Similar ediţiilor anterioare, organizatorii nu vor aplica pentru susţinere financiară la autorităţile locale.

Pentru alocarea bugetului necesar pentru îmbunătăţiri, organizatorii ş-au înscris în competiţia "Ţara lui Andrei" al OMV Petrom şi cer susţinerea sătmărenilor în procedura de vot al publicului. Astfel, dacă vor căştiga finanţare în competiţie, vor putea organiza festivalul la un nivel mai ridicat în Satu Mare!

Votul durează câteva minute şi se poate efectua în 3 paşi

1. înregistrează-te pe http://itla.taraluiandrei.ro/user/inregistrare (cu adresa de email, numar de telefon)

2. confirmă înregistrare pe mail şi prin codul primit pe sms

3. accesează-ţi contul şi votează pe Festival: http://goo.gl/G10ZNs

Stadiul concursului: joi dimineata liderul clasamentului are circa 1.200 de voturi, noi avem deocamdată 370 şi mai avem 24 de ore din concurs, până vineri ora 18 se poate vota. Mulţumim!

1570 vizite
Distribuie pe