Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Recital folcloric extraordinar la Castelul Karolyi din Carei
Centrul Cultural Carei  - Duminica, 20 Decembrie 2015

Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Municipiul Carei a găzduit sâmbătă, 19 decembrie 2015, de la ora18.00, recitalul folcloric extraordinar susţinut de Ansamblul Ceatăra şi invitatul special, cunoscutul interpret Radu Ciordaş.




Spectacolul, care a durat aproape două ore, a cuprins dansuri şi cântece populare, doine, urări de Crăciun şi colinde în compania Ansamblului Ceatăra, a grupului de dansatori şi a soliştilor Medeea Paşca, Daiana Căşuţ, Raul Nistor, Florin Borobei, Ioana Guruţă, cu toţii componenţi ai ansamblului.




Manifestarea s-a încheiat cu un recital emoţionant în compania solistului Radu Ciordaş, care a interpretat atât melodii populare, cât şi urări de Crăciun şi colinde. Publicul, puternic impresionat de atmosferă a cântat alături de îndrăgitul interpret şi l-a aplaudat îndelung la final.




   
Evenimentul, organizat de Centrul Cultural al Municipiului Carei, cu sprijinul Fundaţiei Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” a avut un scop caritabil. Pe toată durata recitalului cei prezenţi au putut dona bani, în funcţie de posibilităţi, în urna aşezată la intrarea în Sala Cavalerilor. Suma strânsă a fost donată la două case de tip familial din municipiul Carei.













1184 vizite
Distribuie pe